پیش بینی قیمت نفت: معامله گران نفت خام به تأثیر گزارش PPI بر سیاست فدرال رزرو چشم دوخته اند
معاملات آتی نفت خام سبک معاملات تقریباً ثابتی را نشان می دهد زیرا معامله گران تأثیر گزارش آژانس بین المللی انرژی را می سنجند و منتظر گزارش PPI ایالات متحده هستند.
معامله گران همچنین گزارش امروز شاخص قیمت تولید کننده ایالات متحده (PPI) را برای سرنخ هایی که می تواند زمان اولین افزایش نرخ بهره فدرال رزرو را تعیین کند، بررسی خواهند کرد. کاهش تقاضا به طور بالقوه نزولی است در حالی که کاهش زودهنگام نرخ می تواند زیربنای حرکت قیمت ها باشد. این به ایجاد تجارت بی طرف اولیه امروزی کمک می کند.
داده های اقتصادی ایالات متحده و تأثیر دلار
داده های اقتصادی ایالات متحده، به ویژه کاهش 0.8 درصدی خرده فروشی در ژانویه به طور قابل توجهی بر حرکت قیمت نفت در این هفته تأثیر گذاشت. کاهش 0.3 درصدی حاصل از شاخص دلار آمریکا بهطور قابلتوجهی بر قیمت نفت تأثیر میگذارد، زیرا دلار پایینتر، قیمت نفت را برای خریدارانی که از ارزهای مختلف استفاده میکنند مقرون به صرفهتر میکند. این سناریوی اقتصادی همچنین انتظارات را برای کاهش نرخ بهره فدرال رزرو افزایش داده است که به طور بالقوه باعث افزایش رشد اقتصادی و تقاضای نفت می شود.
گزارش آژانس بین المللی انرژی و احساسات بازار
گزارش اداره بینالمللی انرژی (IEA) که پیشبینی رشد تقاضای نفت در سال 2024 را با اشاره به کاهش مصرف چین و چالشهای اقتصادی جهانی به سمت پایین اصلاح کرد، بر عدم اطمینان بازار افزوده است. این در تضاد با پیشبینی خوشبینانهتر اوپک است و مشکلات پیشبینی روند بازار را برجسته میکند.
گزارش EIA و غافلگیری موجودی
اداره اطلاعات انرژی (EIA) از افزایش غیرمنتظره ذخایر نفت خام آمریکا خبر داد که حاکی از وجود مازاد بالقوه و اعمال فشار نزولی بر قیمت نفت است. این افزایش که به کاهش فعالیت های پالایشی نسبت داده می شود، تعادل بازار را به چالش می کشد.
نگرانی های رکود جهانی
رکود در بریتانیا و ژاپن خطراتی را برای تقاضای نفت به همراه دارد. رکود اقتصادی در این اقتصادهای مهم نشان دهنده چشم انداز محتاطانه تقاضای جهانی نفت است، زیرا رکود اقتصادی معمولاً منجر به کاهش مصرف انرژی می شود.
پیش بینی کوتاه مدت
پیش بینی معاملات آتی نفت خام سبک در روز جمعه محتاطانه خوش بینانه صعودی نسبی است. تأثیراتی مانند تضعیف دلار و کاهش بالقوه نرخ فدرال رزرو ممکن است از قیمت نفت حمایت کند. با این حال، چالشهایی مانند تجدیدنظر در پیشبینی تقاضای آژانس بینالمللی انرژی، افزایش ذخایر نفت خام آمریکا و رکود اقتصادی جهانی این خوشبینی را تعدیل میکنند. وضعیت ژئوپلیتیک خاورمیانه همچنان یک عامل حیاتی است و اختلالات احتمالی عرضه بر قیمت ها تأثیر می گذارد.
معامله گران باید داده های اقتصادی ایالات متحده، به ویژه گزارش امروز PPI، و همچنین تغییر سیاست های فدرال رزرو، به روز رسانی های آژانس بین المللی انرژی یا اوپک، و رویدادهای ژئوپلیتیکی در مناطق کلیدی را رصد کنند. وضعیت فعلی بازار که با تغییر روند عرضه و تقاضا و شرایط اقتصادی جهانی مشخص شده است، نیازمند تحلیل استراتژیک و دقیق بازار است.
رای خود را به این مطلب ثبت کنید