Your browser does not support JavaScript!
نماشا

پیش بینی قیمت نفت: تورم، آزمون قدرت دلار و ثبات بازار نفت خام

پیش بینی قیمت نفت: تورم، آزمون قدرت دلار و ثبات بازار نفت خام

بالا بودن ذخایر نفت خام ایالات متحده، تورم، و دیدگاه های کاهش نرخ فدرال رزرو، همراه با پیش بینی تقاضای قوی اوپک، روند بازار نفت خام را تحت تاثیر قرار داده است.

قیمت نفت خام در معاملات روز چهارشنبه آسیا تقریبا ثابت است. اقدام محدود قیمت تا حد زیادی تحت تأثیر افزایش غافلگیرکننده ذخایر نفت خام ایالات متحده گزارش شده توسط مؤسسه نفت آمریکا (API) و کاهش انتظارات برای کاهش نرخ بهره فدرال رزرو ایالات متحده بود.

افزایش غیرمنتظره تورم ایالات متحده به عنوان عاملی تلقی می شود که چرخه کاهش نرخ بهره را به تاخیر می اندازد که به نوبه خود بر تقاضای نفت تأثیر منفی می گذارد.

 

گزارش های موجودی API و EIA

داده های API نشان می دهد که ذخایر نفت خام ایالات متحده افزایش قابل توجهی داشته است، با 8.52 میلیون بشکه افزایش که بسیار بیشتر از 2.6 میلیون بشکه پیش بینی شده بود. این افزایش در ذخایر نفت خام نشان دهنده احساسات نزولی بازار است. با این حال، این تا حدی با کاهش قابل توجه ذخایر بنزین و تقطیر جبران شد. انتظار می رود داده های رسمی آتی اداره اطلاعات انرژی ایالات متحده (EIA) با پیش بینی ها به تولید 3.3 میلیون بشکه، وضوح بیشتری ارائه دهد.

شاخص های اقتصادی و تاثیر بازار

داده‌های تورم مصرف‌کننده در ایالات متحده سطوح بالایی را نشان داد و سرمایه‌گذاران را به پیش‌بینی تأخیر در کاهش نرخ بهره بانک مرکزی سوق داد. این پیامدهایی بر رشد اقتصادی و در نتیجه تقاضای نفت دارد. تقویت دلار آمریکا، در نتیجه انتظارات کاهش نرخ بازنگری شده، بر قیمت نفت نیز تأثیر منفی می گذارد، زیرا نفت را برای خریدارانی که از ارزهای دیگر استفاده می کنند گران تر می کند.

نفوذ اوپک

در مقابل، سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) با وجود نگرانی‌ها در مورد پایبندی اعضای اوپک به کاهش تولید، چشم‌انداز صعودی تقاضای جهانی نفت را برای سال‌های 2024 و 2025 حفظ کرد. پیش بینی اوپک از رشد اقتصادی قوی جهانی از سناریوی مثبت تقاضا برای نفت حمایت می کند.

پیش بینی کوتاه مدت

در کوتاه مدت، بازارهای نفت احتمالاً بی ثبات خواهند ماند. تاثیر کاهشی افزایش ذخایر نفت خام آمریکا و تقویت دلار آمریکا را می توان با چشم انداز خوش بینانه تقاضای اوپک و پیش بینی های رشد اقتصاد جهانی متعادل کرد.

معامله گران باید برای جهت گیری بیشتر مراقب گزارش EIA باشند. علاوه بر این، وضعیت در حال تحول در مورد تصمیمات نرخ بهره و داده های تورم در ایالات متحده در شکل گیری احساسات بازار نفت بسیار مهم خواهد بود.

در نهایت، وضعیت خاورمیانه نشانه‌ای است با چشم‌انداز آتش‌بس در منطقه که به طور بالقوه دستاوردها را محدود می‌کند، در حالی که تشدید رویدادها می‌تواند باعث ایجاد یک تجمع دیگر در اختلال در عرضه شود.

تگ ها :

رای خود را به این مطلب ثبت کنید

0 رای (0)
لطفا نظر خود را درباره این مطلب بنویسید