دلار آمریکا پس از کاهش سه هفتهای و سقوط عمده ماه نوامبر در بحبوحه کاهش انتظارات فدرالرزرو و چشمانداز نامطمئن اقتصاد جهانی افزایش یافت.
روز دوشنبه، دلار آمریکا در برابر گروهی از ارزهای اصلی شروع به احیای جایگاه خود کرد و تلاش کرد روند نزولی سه هفتهای خود را معکوس کند. این کاهش اخیر در ارزش دلار در میان انتظاراتی است که فدرال رزرو ممکن است به زودی نرخ بهره را کاهش دهد. افزایش خفیف امروز در ارزش دلار عمدتاً ناشی از تعدیل موقعیتهای معاملهگران قبل از انتشار گزارش حقوق و دستمزد غیرکشاورزی ایالات متحده در روز جمعه، همراه با مقداری سود است.
به نظر می رسد این حرکت بیشتر به دلیل معامله گران است که موقعیت های فروش خود را پوشش می دهند تا اینکه شروع خریدهای جدید دلار باشد.
از نظر حرکات خاص، شاخص دلار که دلار را با شش ارز اصلی مقایسه میکند، با افزایش جزئی 0.1 درصدی به 103.38 رسیده است، در حالی که یورو نزدیک به 0.2 درصد کاهش یافته است و با قیمت 1.0863 دلار معامله میشود.
روندها و عوامل اخیر
نوامبر یک ماه چالش برانگیز برای دلار بود که با افت 3.1 درصدی شاخص دلار همراه شد(قابل توجه ترین کاهش ماهانه آن در یک سال). این حرکات تحت تأثیر داده هایی بود که نشان دهنده کاهش سریع تورم ایالات متحده و انتظارات از سیاست ملایم تر فدرال رزرو بود. یورو از ضعف دلار بیشترین سود را کرد و 3 درصد در برابر دلار صعود کرد و به بیش از 1.10 دلار رسید (بالاترین قیمت از اوت). برعکس، پوند و ین در برابر دلار تغییرات جزئی را تجربه کردند.
سیاست فدرال رزرو و چشم انداز جهانی
جروم پاول، رئیس فدرال رزرو اخیراً بر آمادگی فدرال رزرو برای تشدید بیشتر سیاست ها در صورت لزوم تاکید کرد. با این حال، او همچنین خاطرنشان کرد که نرخ های بهره فعلی به طور قابل توجهی تورم را مهار می کند.
برای کاهش مداوم دلار، شرایط نه تنها به پیش بینی کاهش نرخ بهره فدرال رزرو نیاز دارد، بلکه به رشد قوی در خارج از ایالات متحده نیز نیاز دارد، که در حال حاضر غیرمحتمل به نظر می رسد.
داده های تاثیرگذار و رویدادهای پیش رو
سرمایهگذاران اکنون مشتاقانه منتظر گزارش مشاغل نوامبر در ایالات متحده هستند که انتظار میرود افزایش تعداد مشاغل از اکتبر را نشان دهد. علاوه بر این، کاهش غیرمنتظره صادرات آلمان در ماه اکتبر نگرانی هایی را در مورد ثبات بزرگترین اقتصاد اروپا افزایش داده است. سخنرانیهای آتی چندین مقام بانک مرکزی اروپا، از جمله رئیسECB کریستین لاگارد، احتمالاً بر بازارهای ارز تأثیر خواهد گذاشت.
پیش بینی کوتاه مدت
در کوتاه مدت، چشم انداز مختلط به نظر می رسد. در حالی که روندهای اخیر به دلیل پیش بینی تغییرات سیاست فدرال رزرو، دیدگاه نزولی را نشان می دهد، فقدان رشد قوی جهانی و داده های اقتصادی آتی ممکن است به دوره های تقویت دلار در میان روند نزولی گسترده تر کمک کند.
رای خود را به این مطلب ثبت کنید