رئیس بانک مرکزی سوئیس جردن می گوید شواهد اندکی مبنی بر پایان سلطه جهانی دلار آمریکا وجود دارد.
ادامه نظرات وی:
✅ممکن است زمان زیادی برای رقیب لازم باشد تا جایگزین دلار آمریکا شود.
#SNB
بانک مرکزی سوئیس
بانک SNB بانکمرکزی سوئیس است.وظیفه این بانک تعیین وتنظیم سیاست پولی این کشور و صدور ارز فرانک سوئیس را دارد.
وظیفه اصلی بانک مرکزی سوئیس تضمین ثبات قیمت در کشور و ایجاد یک محیط اقتصادی برای رشد و توسعه اقتصادی این کشور است .
همچنین این بانک مسئول چاپ فرانک سوئیس ، واحد پول سوئیس است. سرمایه گذاران به طور کلی به فرانک سوئیس به عنوان مقصد دارایی امن در زمان آشفتگیهای اقتصادی و ژئوپولتیک نگاه میکنند. و آنها را به عنوان راهی برای حفاظت از پولشان از ریسک های مرتبط با این رویداد خریداری می کنند. از ۲۰ سپتامبر ۲۰۱۹ ،یک دلار آمریکا برابر با ۰.۹۹ فرانک سوئیس ارزیابی شده است.
بانک ملی مرکزی سوئیس دفاتری در بازل , ژنو و زوریخ دارد. که در ۲۰ ژوئن ۱۹۰۷ به طور رسمی برای کار و تجارت افتتاح شد. در سال ۱۹۱۰ , بانک ملی سوئیس تنها تولید کننده اسکناس سوئیس شد. و در سال ۱۹۹۱ , این بانک حق عضویت صندوق بینالمللی پول را دریافت کرد . بانکمرکزی سوئیس همچنین مسئول مدیریت ذخایر طلای سوئیس است. که در در ژوئیه ۲۰۰۸، ۳۰.۵ میلیارد فرانک سوئیس ارزش داشت.
موسسه جی پی مورگان
«هیئت ثبات مالی» یا همان (FSB) نهادی مستقر در بازل سوئیس است که بر سیستم مالی جهانی نظارت دارد. این نهاد بهتازگی فهرست سالانه بزرگترین و بههمپیوستهترین و به این ترتیب «خطرناکترین» بانکهای جهان را منتشر کرده است.
آنگونه که دویچهوله گزارش دادهاست، هیئت ثبات مالی، بانکها را تنها بر اساس میزان سرمایههایشان ردهبندی نمیکند. بلکه «ظرفیت جذب زیان» و نیز «اهمیتِ سیستمی» آنها نیز مورد بررسی قرار میگیرد. اهمیت این عوامل به این دلیل است که اگر برخی از بانکها دچار بحران شوند، میتوانند کل نظام مالی کشور یا حتی چندین کشور را به خطر بیندازند.
طبق فهرست هیئت ثبات مالی، شرکت خدمات مالی و بانکداری آمریکایی «جیپی مورگان» مهمترین و در عین حال خطرناکترین مؤسسه مالی موجود برای ثبات سیستم مالی جهانی است. در جدیدترین فهرست از ۳۰ بانک مهم جهانی، جیپیمورگان بهتنهایی صدرنشین است. به این ترتیب این بانک آمریکایی ۲٫۵ درصد بیشتر از یک بانک «عادی» سرمایه اضافی دارد.
بانک آمریکایی «سیتی گروپ» در رده دوم فهرست جای گرفتهاست. قرار گرفتن در این رده بدین معناست. که این بانک ۲ درصد سرمایه بیشتر برای واکنش نشان دادن در مواقع بحران و زیانهای احتمالی دارد.
دویچهبانک، «بنک آو امریکا (Bank of America)» و «اچاسبیسی» همردیف با بانک «سیتیگروپ» هستند.
در ردهبندی سال ۲۰۱۷ سه مؤسسه مالی چینی در رده سوم جای گرفتهاند، درحالیکه در سال ۲۰۱۶ تنها یک بانک چینی در این رده قرار داشت. سه بانک «آیسیبیسی»، «بنک آو چاینا (Bank of China)» و بانک «سازندگی چین» همواره جزو بانکهای بزرگ جهان بشمار میرفتند. اما این بانکها در حال حاضر بیشتر از گذشته با سیستم بینالمللی مالی همپوشانی دارند.