بانک خلق چین از بانک ها و Alipay در خواست می کند تا از مشارکت در فعالیت های بخش ارز مجازی خودداری کنند.
بانک خلق چین یا همانPBOC همچنین برخی از بانک ها و موسسات پرداخت مرتبط با سوداگری رمزارزها را احضار می کند.
#Crypto #PBOC
اقتصاد چین
اقتصاد چین یک اقتصاد بازار سوسیالیستی[۲۴][۲۵][۲۶] مختلط است که تا حد زیادی مبتنی بر سازمانهای اقتصادی دولتی است. اما به کسبوکارهای خصوصی بیشمار و سرمایهگذاری خصوصی نامحدود اجازهٔ کار و ترقی میدهد. دولت چین که از برنامهریزی اقتصادی بهره میبرد[۲۷] حدوداً از ۱۹۷۸ اصلاحات اقتصادی را آغاز نمود.,[۵][۲۸] اقتصاد چین در سال ۲۰۱۹ از نظر تولید ناخالص داخلی دومین اقتصاد بزرگ جهان بود[۲۹][۳۰][۳۱] و در در سال ۲۰۱۷ توانست رتبهٔ نخست از نظر تولید ناخالص داخلی بر پایهٔ برابری قدرت خرید را در میان همهٔ کشورهای دنیا به دست آورد.
[۳۲] چین پرسرعتترین اقتصاد بزرگ دنیا است. به این شکل که در طول ۳۰ سال گذشته به طور میانگین سالانه ۱۰٪ رشد را تجربه کرده است.[۳۳][۳۴] تا ۲۰۱۹ بخش عمومی چین ۶۳٪ از کل اشتغال کشور را در اختیار داشت.[۳۵] صندوق بینالمللی پول در سال ۲۰۱۹ چین را بر پایهٔ درآمد سرانه در رتبهٔ ۷۳ام قرار داد.[۳۶] تولید ناخالص داخلی چین در ۲۰۱۹ معادل ۱۴٫۳ تریلیون دلار (۹۹ تریلیون یوآن) بود.[۳۷] چین دارای منابع طبیعی به ارزش تخمینی ۲۳ تریلیون دلار است. که ۹۰٪ آن را زغالسنگ و عنصرهای خاکی کمیاب تشکیل میدهند.[۳۸]
همچنین چین بیشترین دارایی بخش بانکی به ارزش ۴۰ تریلیون دلار (۲۶۸٫۷۶ تریلیون یوآن) و ۲۷٫۳۹ تریلیون سپرده را در اختیار دارد.[۳۹][۴۰] این کشور چهارمین مرکز جذب سرمایهگذاری خارجی[۴۱] و یازدهمین کشور سرمایهگذار مستقیم خارجی در کشورهای دیگر است.[۴۲] چین دومین کشور دنیا از لحاظ شمار میلیاردرها است به طوری که مجموع ثروت آنها به ۹۹۶ میلیارد دلار میرسد.[۴۳] چین عظیمترین ذخیرهٔ ارزی خارجی به مبلغ ۳٫۱ تریلیون دلار را در اختیار دارد.[۴۴] به طور تاریخی نیز چین یکی از قدرتهای اقتصادی عظیم دنیا در طول دو هزارهٔ گذشتهٔ میلادی بوده است.
در این خبر می خوانید بانک خلق چین از بانک ها وAlipay در خواست می کند تا از مشارکت در فعالیت های بخش ارز مجازی خودداری کنند.